Skip to main content

Ilmalämpöpumpun asennus
– SSK-Asennus, Turku

Katso mallistoPyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun asennus on ammattimiesten hommaa

Ilmalämpöpumpun asennukseen kannattaa tilata alan ammattilainen. SSK-Asennuksella on pitkä kokemus sekä kylmälaiteasennuksista että sähköasennustöistä. Meidän kauttamme asennus hoituu kerralla kuntoon. Sähköasentajaa ei tarvitse tilata erikseen.

Ilmalämpöpumpun sähkötyöt

SSK-Asennus Oy toteuttaa monipuoliset sähköalan työt turvallisesti ja luotettavasti Turun seudulla (lupa nro 8538/52/2012). Usein ilmalämpöpumpun asennuksissa käy niin, että sähkötöitä tarvitaankin suunniteltua enemmän. SSK-Asennuksen S2-sähköpätevyys antaa laajat valtuudet monipuolisiin sähköasennuksiin. Kyseinen sähköpätevyys oikeuttaa jopa 1000 voltin vaihtojännitteisten asennusten suorittamiseen. Omakotitalo- rivitalo- tai kerrostaloasujalla ei siis tule vastaan tilannetta, jossa meidän oikeudet sähkötyön tekemiseen loppuvat. Myös asennuksiin liittyvät sähkötarvikkeet saat meidän kauttamme.

Ota yhteyttä

Ilmalämpöpumpun asennuksen eteneminen

Ilmalämpöpumpun asennus etenee järjestelmällisesti:

  1. Tehdään kartoitus sisä- ja ulkoyksikön asennuspaikoille. Sisäyksikölle hyviä asennuspaikkoja ovat isot ja avarat tilat, esimerkiksi olohuone tai eteisaula, josta lämmin ja viileä ilma leviävät mahdollisimman laajalle alueelle. Ulkoyksikkö asennetaan mahdollisimman lähelle sisäyksikköä, jotta pitkiltä putkivedoilta vältytään.
  2. Sisäyksikkö kiinnitetään suunniteltuun paikkaan.
  3. Ulkoyksikölle asennetaan joko maatukiteline, sokkeliteline tai seinäteline.
  4. Sisä- ja ulkoyksikön välille asennetaan muovikouru, jonka sisällä kulkee kylmäaineputket, kondenssivesiletku ja ohjauskaapelit. Sisä- ja ulkoyksikön välille seinärakenteisiin täytyy tehdä tarvittava määrä läpivientireikiä.
  5. Ulkoyksikkö asennetaan paikoilleen. Kylmäaineliitokset sekä ohjauskaapelin sähkökytkennät tehdään sisä- ja ulkoyksikön välille.
  6. Asennettu putkisto tyhjiöidään vaadittuun alipaineeseen. Laitteiston sähkösyöttö asennetaan.
  7. Kylmäaine vapautetaan tyhjiöityyn putkistoon. Kylmäainetta lisätään tarvittaessa.
  8. Laite testataan, tarkastetaan ja otetaan käyttöön. Asennuksesta laaditaan maahantuojan vaatima käyttöönottopöytäkirja.
  9. Asiakkaalle annetaan käytönopastus.
Ota yhteyttä

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpun asennuksesta jo tänään!

SSK-Asennus Oy tarjoaa ilmalämpöpumput asennettuna ja takuutyönä Turun seudulla. Ilmalämpöpumppujen asennuksissa laatu ja kokemus ratkaisevat. Kylmäalan ja sähkötöiden asennuskokemusta SSK-Asennuksella on vuodesta 2002.

Tarjouspyyntö