Skip to main content

Sähköasentaja hoitaa sähkötyöt, -urakoinnin ja sähkösuunnittelun
– SSK-Asennus, paikallinen sähkömies Turku

Katso mallistoPyydä tarjous

Sähkötyöt ja sähkösuunnittelut Turussa, Liedossa ja lähikunnissa

SSK-Asennus Oy (lupa nro 8538/52/2012) toteuttaa monipuoliset sähköalan työt turvallisesti ja luotettavasti Turun seudulla. Sähkötyöt kannattaa jättää aina alan ammattilaisen käsiin, oli kyse sitten omakotiasujan tai yrityksen sähköurakan tarpeesta. Näin työt tulevat suoritetuksi turval­lisesti ja vaadittujen mää­räysten mukaisesti.

Meillä on S2-sähköurakointioikeudet ja toteutamme uudisrakennus- sekä remonttikohteissa sähköurakoinnit aina kerrostaloista kesämökkeihin. Sähköasennuksia teemme yksityisten ja yritysten tarpeisiin.

Myös sähkötarvikemyynti kuuluu toimenkuvaamme – saat helposti kaiken sähkötöihin liittyvän yhden yrityksen alta!

Ota yhteyttä

Sähkötyöt yksityisille

Olemme erikoistuneet omakotitalojen sähköasennuksiin ja sähköurakoihin. Esimerkiksi omakotitalon sähköurakoinnissa aloitetaan sähkösuunnittelu jo talon suunnitteluvaiheessa, minkä ansiosta kaikki pistorasiat ja valot löytävät paikkansa juuri sinne, missä ne ovat optimaalisimmat ja toimivimmat. Pihapiirin valaistukseen kannatta myös kiinnittää huomiota; valaistu piha on sekä kaunis että turvallinen liikkua. Palvelemme myös kattavasti kaiken­laisissa sähköasennusten muutos- ja korjaus­töissä.

Sähkötyöt yrityksille

Sähköistykset yritysten tarpeisiin:

  • Liiketilat
  • Myymälätilat
  • Toimistotilat
  • Sähköjärjestelmien ja -laitteistojen huolto- ja korjaustyöt.

Kerro meille sähkötyön tarpeesta – me hoidamme toteutuksen.

Ota yhteyttä

Sähkösuunnittelu

Teemme sähkösuunnitelmia uudisrakennuskohteisiin, pääasiassa omakotitaloihin ja kesämökkeihin. Myös sähkösaneerauskohteiden sähkösuunnitelmat voidaan päivittää vastaamaan toteutettavaa työtä.

Jokainen työ toteutetaan yhteistyössä kanssasi, jotta pystymme vastaamaan tämän tarpeisiisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Pitkä sähköalan kokemus takaa, että jokainen urakka suoritetaan oikeaoppisesti ja turvallisesti haastavissakin kohteissa.

Meiltä saat laadukasta palvelua jo heti rakennushankkeen alusta lähtien. Informoimme sinua työn kulusta pitkin projektia ja pidämme huolen sovituista aikatauluista.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpun asennuksesta jo tänään!

SSK-Asennus Oy tarjoaa ilmalämpöpumput asennettuna ja takuutyönä Turun seudulla. Ilmalämpöpumppujen asennuksissa laatu ja kokemus ratkaisevat. Kylmäalan ja sähkötöiden asennuskokemusta SSK-Asennuksella on vuodesta 2002.

Tarjouspyyntö